- 08 April 2015 -

Neem deel aan het promotieonderzoek!

Praat mee over gezondheid en leefstijl in Zeeland via de focusgroep van het promotieonderzoek van Peter Kruizinga. Kom naar de focusgroep op 21, 23 of 30 maart en deel je ervaringen over gezondheid in Zeeland!

De afgelopen weken hebben we in de Goedleven community gediscussieerd over diverse stellingen rondom het thema ‘positieve gezondheid’. Peter Kruizinga gebruikt deze discussies als input voor zijn promotieonderzoek over de ontwikkeling van Zeeland tot gezonde regio. Voor nog meer diepgang wil Peter ook persoonlijk in gesprek met jou! Daarom wordt er op 21, 23 en 30 maart een focusgroep georganiseerd. Kom ook en deel je ervaringen over gezondheid in Zeeland!

Waarom een focusgroep

Peter: “Een focusgroep is een interview in de vorm van een groepsgesprek. In dit gesprek wil ik graag jouw opvattingen horen over hoe gezondheid en leefstijl worden ingezet in de ontwikkeling van de provincie Zeeland. Jouw persoonlijke ervaring en kennis levert zeer relevante informatie op voor het onderzoek.

Tijdens dit  groepsgesprek gaat het over:

  • Gezondheid en leefstijl
  • Invloed van de omgeving op gezondheid en gedrag
  • Verantwoordelijkheid t.a.v. gezondheid: individu, overheid, verzekeraars, werkgevers

Ik ben benieuwd naar ieders opvattingen en ervaringen over deze onderwerpen. Voorbereiding is niet nodig. Voorafgaand aan de focusgroep zal ik alle deelnemers meer informatie geven over mijn onderzoek. Tevens zal ik je dan vragen om schriftelijk toestemming te geven voor deelname en opname van het groepsgesprek. Uiteraard worden alle reacties anoniem verwerkt.”

Locatie en aanmelden

In elke gemeente organiseren we een focusgroep, namelijk:

  • Maandag 21 maart in Bodyline, Vliegende Vaart 1 in Terneuzen
  • Woensdag 23 maart in het gemeentehuis van Gemeente Sluis in Oostburg
  • Woensdag 30 maart in Brasserie Truffino, Truffinoweg 2 in Hulst

Alle bijeenkomsten beginnen om 19.15 uur (welkom vanaf 19.00 uur).

Per focusgroep is plaats voor maximaal 15 personen. Meld je dus snel aan via community@goedleven.nl. Vergeet niet om in de mail te vermelden welke dag je komt.

Graag tot ziens en bij voorbaat hartelijke dank voor jouw bijdrage!