- 30 January 2015 -

Praat mee

Onze samenleving verandert, de zorg verandert mee. In Zeeuws-Vlaanderen willen we zorg en welzijn zo organiseren dat het aansluit op wat mensen willen. En daar hebben we uw hulp bij nodig.

We wisselen graag met u van gedachten over úw zorg en úw welzijn in de toekomst. We willen het hebben over vragen als: Wat doet u zelf om zo gezond mogelijk oud te worden? Welke hulp krijgt u daarbij uit uw omgeving? Welke ondersteuning verwacht u daarbij van zorg- en welzijnsaanbieders in uw regio? Om deze vragen te beantwoorden starten we een acht weken durende online community, een plek op internet waar we met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Praat mee en neem vanaf 18 februari deel aan de online community. Hier praten en denken we samen over onderwerpen die te maken hebben met welzijn, gezondheid en gezondheidszorg in Zeeuws-Vlaanderen. Door uw mening te geven, ervaringen te delen en verbeterpunten aan te dragen, helpt u ons de zorg beter te laten aansluiten op de behoeftes in Zeeuws-Vlaanderen. Daar hebt u zelf baat bij, maar ook alle andere inwoners in onze regio.

Deelnemen

Deelname aan de community kost niet veel tijd én het biedt u de mogelijkheid mee te denken over de toekomst van de zorg en het welzijn in Zeeuws-Vlaanderen. U doet mee wanneer het u uitkomt! Het enige dat u nodig heeft is een computer, laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding. Doe mee en meld u aan via www.ikwilmeedenken.nl.

 

Resultaten

Met de resultaten uit de community gaan we aan de slag binnen Goedleven. Hier werken alle organisaties op het gebied van zorg en welzijn in Zeeuws-Vlaanderen in samen. Goedleven neemt onder andere de zorg- en welzijnssector onder loep en verbetert deze waar nodig. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we uw hulp bij nodig. Daarom vragen we u om mee te praten in de online community.

Meer informatie

Heeft u vragen over (deelname aan) de online community? Neem dan contact met ons op.