- 13 January 2016 -

Praat je ook weer mee na onze korte break?!

Na een korte pauze is de Goedleven community weer gestart! Een online platform waar inwoners, zorgverleners en gemeenten van Zeeuws-Vlaanderen praten en meedenken over zorg en welzijn in de regio. Moeten jongeren ook voor hun opa, oma en ouders zorgen? Praat en discussieer mee op www.ikwilmeedenken.nl.

Vorig jaar spraken bijna 300 Zeeuws-Vlamingen, jong en oud, in de Goedleven community over het thema mantelzorg. De komende maand worden in de community de resultaten van deze gesprekken gepresenteerd en vertellen we eveneens welke ideeën we verder vorm willen geven binnen Goedleven. Maar uiteraard kan er ook verder gediscussieerd worden over dit thema dat nog steeds erg actueel is. Een ander thema dat de komende maand aanbod komt is je gezondheid. Want richt de gezondheidssector zich niet te veel op wat we niet kunnen in plaats van op wat we wel kunnen? En we dagen je uit om te vertellen hoe het staat met jouw goede voornemens voor 2016.

Resultaten

In Goedleven werken alle organisaties op het gebied van zorg en welzijn in Zeeuws-Vlaanderen in samen. Zij nemen de resultaten uit de community mee in het opstellen van hun beleid, het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van hun dienstverlening. Zij willen namelijk niet over, maar met de inwoners in Zeeuws-Vlaanderen praten. Een uitgelezen kans om ook jouw ideeën kenbaar te maken. Daarom vragen we je om mee te praten in de online community.

Deelnemen is eenvoudig

De Goedleven community is de afgelopen periode volledig vernieuwd. Naast dat het een nieuwe frisse look heeft gekregen, is het ook gebruiksvriendelijker geworden. Meepraten over zorg en welzijn is nu dus nog makkelijker. Je doet mee wanneer het jou uitkomt! Het enige dat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone en een internet-verbinding. Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje in de vernieuwde Goedleven community op www.ikwilmeedenken.nl.